nak pregnant lagi

assalamualaikum mommies semua. saya nak bertanya. saya makan pil perancang & saya nak tau kalau saya nak mengandung lagi, saya kena stop makan ubat pada waktu bila ya? boleh mommies share tak? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

lepas 2 bulan bersalin anak 1st,sy makan pil perancang sampailah umur anak 2th 3bulan. sy dan suami merancang anak ke 2 bila anak sulung mula sekolah. beberapa bulan selepas anak sulung masuk prasekolah,sy bersalin anak ke 2