Hamil jarak dekat

Hi Assalamualaikum mommies , puteri sulong sy baru 6 bulan , tapi pagi tadi sy test upt setelah 5 hari lewat period, sy positive . Sy gembira tapi sy sedih tengok anak sy. Dia baru nak bermanja. Sy tak tahu la sy ready atau tidak . Entah la, bercampur2 perasaan sy . Boleh ke mommies yg berpengalaman mcm sy bagi semangat dekat sy 😌 . Btw, sy TTC 2yr utk dapatkan puteri sulong, ni rezekianak baru 6 bulan, lekat semula . Bahaya ke ya ? sy bersalin vacuum Nov23 last year. ada gdm on diet . Yg lain semua okay #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Samala kita. Saya anggap je rezeki walaupun hati kata tak ready. tp Allah tak hadirkan baby pd rahim yang salah. Allah bg maksudbya kita yangbdipih. bersyukurlah

Puan anggap je dpt twin..jgn lebihkan adik sbb jarak dkt sgt. Dua2 baby lg 😍😍