Positive atau tanda nak period?

Assalamualaikum mommies, pinjam mata dan nak minta pendapat. Saya lately ni kerap sakit kepala, sakit pinggang, bloated, cramp kt perut (mild), Mood kelaut jadinya pagi tadi saja nak buat test. Yang dua test atas tu masa saya pregnant bulan lepas (miscarriage) yang bawah tu saya baru buat tadi ada nampak mcm faint line. Tapi sangat faint. Ikutkan lagi 4 hari date period. Positive ke tanda nak period ye? Boleh bantu? Thank you in advance saya doakan semua urusan mommies dimudahkan.. #pleasehelp #ingintahu

Positive atau tanda nak period?
1 Balas

untuk badan sy simptom priod dgn pregnant sama. . beza nya sy berkali ganda kuat tido kalau pregnant, selagi belom sampai date priod sy x kan check upt if dalam 5 hari nk priod suami ajak bersama br sy check sbb takot masa tu dah ada. . klo mcm dua yg upt sis sy dpt sy onz je sbb sy anggap rahim sy kosong just nk priod, if naluri sis mengata kan sis pregnant cuba test lps lewat beberapa hari. insyallah klo dah ada akn terang

7mo ago

Nak bersama pun memang takde mood sis 😂 sebab setiap pregnancy simptom dia lain2 kan. Last time saya pregnant tu faint line mcm ni lah jdnya saya buat tak tahu ingatkan false positive. Saya pun lenjan lah buat kerja berat semua. Sekali betul ada itu yang saya miscarriage. Almost 7w dah masa tu… tq sis nanti saya repeat test