Set Berpantang

Assalamu'alaikum mommies, just nk tnye sblum pregnant berat sya 73kg n skrg ni nk msuk 8 bulan daa 85kg.. mcm mne cara nk pilih size bengkung ye mommies..? Bengkung jenama ape pling bagus eh..? Kene pilih size ikut berat before pregnant ke mommies? Nnti xketat sngt ke? Sya anak sulung n first pregnancy xtau nk tnye sape.. pastu set berpantang ape yg btul2 perlu eh mommies? Pening pikir.. bnyak sngt brand.. sya baru booking tukang urut je tu pun mmg die kata urut sahaja so lain2 sya kene prepare sndiri.. thank you in advance tolg reply soalan2 sya.. #firstmom #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

sy beli bengkung jenis ni. traditional. sbb dgr cite bengkung moden yg zip dgn strap x effect sgt utk postpartum.

Cuba tgok set berpantang sariayu. Dia ada jual dalam set. Saya pon rasa nak beli set tu untuk berpantang nanti

1y ago

baik sis trima kasih bnyak sharing ngan sya..

chat dgn org yg jual bengkung tu. dia lg tahu sbb produk dia

1y ago

baik sis trima kasih.. sya cume riaau skitt je tersalah pilih size bengkung sis.. sbb ade baca xelok pakai bengkung yg terlalu ketat atau terlalu longgar ni sis..

ramai kakak² sy suggest nona roguy. kat shopee ada.

1y ago

wahh trima kasih sharing sis..