Ketumbit mata pada bayi

Assalamualaikum mommies. Nak tanya, ada x mommy yg ada pengalaman baby kecik lagi dalam 3,4 bulan tapi kena ketumbit? Boleh tahu cara hilangkan? Baby saya masa umur 2 bulan cmtu ada pernah kena sekali, then jumpa doc dah.. seminggu lebih cmtu baru baik. Ni umurnya 4 bulan naik balik... Hmmm normal ke mommies? Thanks in advance ya mommies.

1 Balas

pergi la klinik lagi sekali

6mo ago

tahu nak pergi klinik tuu.. ni tanya kot mommies lain ada pengalaman