Tanda² nak bersalin.

Assalamualaikum mommies. Kandungan saya dah genap 38 minggu. Previous pregnancy dulu secara emergency caesarean sbb baby lemas. So boleh tak mommies share tanda² nak bersalin? Bawah perut saya kerap sakit. Adakah tu adalah salah satu tanda nak bersalin? 🥰 Mohon share pengalaman ya. Thank you in advance ❤️#bantusharing #ingintahu

1 Balas

-ketuban pecah -keluar darah (byk) -contraction (senggugut yg kuat+sakit pinggang belakang SERENTAK n makin kerap /kuat) Salah satu ni.

11mo ago

Ohh yeke. Trm ksh puan share tips 🥰