Cirit birit

Assalamualaikum hi mommies . kadungan dah 17w2d harini , ada tak yang kena cirit birit air ? sorry soalan kotor sikit . first bby sembelit je sec ni asyik cirit birit kerap sehari berapa kali . kenapa ye ?

2 Balas

awak ambil ubat klinik tak? mcm saya ambil obimin, mmg hari2 cirit birit. ni next month nak tanya kot boleh tukar ubat. hari tu ambik zincofer, sembelit pulak huhu.

2y ago

ni ubat klinik yg sy dapat . awal2 okay je masuk 2trimester ni asyik cirit birit , tak daya nak g tandas

mungkin sbb ubat Dari klinik