Baby dah nak masuk setahun Masih xnk minum botol susu.

Hi Assalamualaikum mommies, Baby saya lepas Umur 3 bulan , terus tolak botol tapi susu nk direct je.. sampailah sekarang . sebelum ni kalau pakai botol nk je , kejap kejap, lps tu dh masuk 10 bulan mcm tu dia langsung xnk botol dah.. kita ni dh setahun lebih x kerja .. komitmen pun banyak.. pening kadang fikir... Baby pun bulan ni (July) dh nak masuk setahun.. Saya pernah dengar , kalau baby setahun memang payah nk ajar botol dah ... Boleh bagi tips tak mommies? 🥲#SeriusTanya #bantusharing #bantujawab

1 Balas

Dah cuba bottle straw? Sippy cup? Open cup?

3mo ago

ank sye pun mula2 gigit2 je. sye offer je pastu pndai sendiri. ank sye pun nk masuk sthun