Anak 15 bulan sering merengek

Assalamualaikum mommies. Anak sy berumur 15 bulan. Lately kurang makan dan selalu merengek tanpa sebab. Sy dapati anak sy sering sendawa dan kembung perut. Ada mommies yg mempunyai pengalaman yg sama? #bantujawab

1 Balas

mgkin sbb perut x selesa sbb tu jd kurang mkn.kerap sapu minyak pd perut..blakang sampai punggung..labu betis n tapak kaki.seeloknya lepas mndi.ank awk bf ke fm

4w ago

anak minum FM.poo poo semua ok.jd x pasti sama ada perlu tukar susu ke x.perut dia kembung je selalu.salu urut dgn minyak yuyi.tp dia x mudah nak buang angin