Saiz baby kecil

Assalamualaikum, mintak pendapat ibu2 , tadi saya pergi kk , diorg ckp perut sy kecil lpastu jumpa doc , saya dah 29w tapi scan baby mcm 26w6d , lpstu ptgni doc akan call untuk TCA dengan O&G , mcm mna tu ibu2 saya risau, baby aktif je , saya tubuh kecil berat sebelum mengandung 36kg dan sekarang 45kg#pleasehelp #firstmom

1 Balas

saya pun sama juga baby kecil dari usia kandugan,,hari tu 27minggu tapi size janin bru 25minggu,,skrg da nak masuk 31minggu harap smua nya baik2 saja