Sangkut lepas minum air gula

Assalamualaikum, minggu lepas sy baru buat untuk minum air gula tu. Lepas tu nurse call kata sangkut. Esok nak kena datang klinik untuk check gula. Cumanya sy x puas hati dengan nurse yg call sy. Dah la tuduh sy macam2 kata x puasa masa minum air gula tu. Padahal sy ikut apa yg dia cakap. Sy puasa dari 10 malam sampai 10 pagi. Yg paling menyakitkan hati dia kata sy makan x ingat dunia sebab tu sangkut. Nurse memang mulut macam longkang eh? X boleh ke jaga hati ibu mengandung. Memang untuk check gula nurse last bagi makan 9.30 malam je ke? Tu pun dia suruh minum air kosong dengan sekeping roti je. Sy stress sebab nurse cakap yg bukan2 dekat sy. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

mmg kne puasa klu bole start dri 9.30 or 10mlm. xbole mkn n minum. wlupon minum air masak smpi esk pg subuh. smpi nk g kk minum air gula sis. bab mulut longkang nurse tu. kadang ade je nurse mulut mcm ni. xtau nk ckp mcm mne. yg penting kita ikut ape arahan utk minum air gula.