Tercekik Tulang ikan

Assalamualaikum maaf saya nak tanya . if ibu hamil tercekik tulang ikan ada effect pape ke pada baby ?🥹 and boleh share tips untuk legakan tercekik tulang ikan tak . #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Sy dulu pun pernah tercekik tulang ikan cencaru yg keras tu, jenuh jugalah muntah2 sbb sakit tercekik tu, nasib baiklah dpt keluarkan, klu tidak jwbnya kena pergi emergency lah 😭 InsyaAllah takde apa2 effect kat baby, cuma Kita lah seksa sbb rasa sakit tercekik tulang tu.

Takde apa effect.... Sebab di tekak kan. Kalau rasa macam ada yang tersekat lagi, kena jumpa doc