Posisi kantung

Assalamualaikum.. maaf nak tanya sesiapa yg tahu posisi kantung mcm ni normal ke? Sy tya doktor dia cuma jawab think positive, lagi 2 mggu dtg scan. Dia ada cakap juga threaten miscarrige.. sy ada juga keluar mcm lendir coklat dah 2 hari, doc bg ubat duphaston selama 3 hari.. mohon rakan2 yg tahu dapat beri penjelasan ☺️ #6w3dpregnant

Posisi kantung
1 Balas

saya pon macam sis. ada kluar lendir2 coklat. dr bgi bed rest je pon dia ckp threaten miscarrage tu... saya bed rest je kat rumah.. alhamdulillah dh tkde dah coklat2 tu. saya pon scan ritu baru nmpak kantung 5w. dr takde bgi duphaston tu sbb lom nampak baby lg. moga Allah lindung kandungan kite semua ye🥰

11mo ago

saya spotting coklat cair tu dlm 3hari. pastu alhamdulillah tkde dah.... sis dh bleeding tu. dh pegi klinik tak check?