Heartbeat tak ada

Assalamualaikum maaf nak tanya , saya scan 8 minggu nampak kantung dan janin tapi tak ada heartbeat, normal atau tak ? Lagi 1 masa scan tu doc sruh kencing, doc kata pundi kencing besar baby tak nampk , ibu2 kalau nk scan memang kena kencing dulu ka atau kena tahan? #firstmom

3 Balas

Sama time scan doktor tak benarkan pegi toilet kencing.Doktor suruh tahan dulu.

1y ago

Susah dapat doktor yg betul betul ambil tau soal perkembangan janin.Maybe tak semua doktor yg camni,scan pastu dah settle.takde inform hearbeat janin ke apa ke.hampa