Maaf soalan agak x cantik sikit.

Assalamualaikum maaf klu soalan sy agk kotor sikit...sy nk tnya normal ke tak ye preggy2 ni kdg shari smpai 2 kali dok mmbuang...kira dlm smggu bole kata byk kli mmbuang. bkn apa kdg smpai trpkir penat2 kita dh mkn skli dok buangg cmtuu yela tkot x smpat nk serap ke bby🥲sesapa tau normal ke x ye cmtuhh.btw skrg dh scond trim 🙏 ##pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

sy pun cmtu sis.kadang rasa skit prut nk mmbuang.lg2 kalau tgh free xbuat apa , 2,3 kli rasa nk mmbuang tp bkn bnyk pun kluar.sikit2 je tp dia pnya mmulas mcm sminggu xmmbuang😅

normal je sis. kekadang boleh jadi sembelit juga. kalau jadi cirit birit . baik terus g jumpa dr ye

10mo ago

oh ok trima kseh🙏