pening dengan keputusan

assalamualaikum , katsini ada tak sesiapa yang anak pertama beranak operation . baby taksampai setahun dah pregnant lagi . doktor bagi pilihan sama ada operation atau normal . tapi dua dua risiko dekat baby dan ibu . rasa rasa apa ya keputusan korang , saya risau sangat sangat dengan baby . lagipun saya dah lebih due . saya taktahu nak normal atau operation 😢 kalau normal risiko pernafasan bayi ataupun jantung lemah , kalau operation risiko kepada rahim lekat dan boleh berlaku buang rahim 😔 . macammana ya , lemah semangat saya macamni . rasa menyesal pun ada 😔#bantusharing #seriusnanya #ingintahu #40week #doakanagarlancar

1 Balas

baby awak dah berapa bulan ? ..

1y ago

ouh ...ok la too ...xde lah jarak dekat sangat cuma risiko je lah sebab awak nak first ceaser kn ...xpe ii doa banyak ii moga dipermudahkan urusan ,moga semua selamat