Usia 36week

Assalamualaikum, ibu² yang ada pengalaman mngandung, pernah x rasa sakit dkt ari² pada 36m 4 hari. and bersalin pada usin kndungan 36 minggu jugak#ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Walaikumsalam,normal tu di panggil braxton hicks,kontraksi palsu.Saya pun dah 36 week 2 day,kerap mengeras baby pun dah masuk laluan,berjalan pun payah dah,ngilu kat bawah tu.Soal bersalin tu memang ada yg bersalin 36 week,kadang ada baby keluar awal ada juga lebih due.Semoga di permudahkan time bersalin nanti yer mommy,Aamiin aamiin ya rabbal aalamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻