Nak Tanya

Assalamualaikum ibu2 saya nak tanya .. betis saya bila di sentuh mesti sakit.. nak berjalan pon sakit rasa mcm urat tertarik .. normal ke mcm tu? sbb saya first time pregnant..#pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

sis mintak suami urutkan, mungkin nk cramp tu..urut dari betis sampai kaki..xpun pegi je spa ke, cari tukang urut ke..

Waalaikumsalam. Bagi saya tak normal. Sebaiknya jumpa doktor segera