Sakit pinggng blkng n kerap buang air kecil

Assalamualaikum ibu² sakit pinggng blkng n kerap buang air kecil tanda² nak bersalin ke?skrng da 39w1d#seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

wslm. kalau sy dah nak bersalin memang sakit pinggang berulang dr perut ke pinggang. kerap sakitnya dan badan menggigil kesakitan. masa tu memang sy tau dah sampai masa nak bersalin walaupun belum ada tanda air atau darah keluar. bila pergi hosp memang dah ada bukaan. hari yg sama juga sy bersalin. ni pengalaman sy bersalin 3 anak