Minta pendapat

Assalamualaikum , ibu² . Just nak tanya , sy baru preg 6weeks , tapi kat bahagian ari ari sakit macam senak . Normal ke ? Sy belum belum pergi scan lagi .

2 Balas

waalaikummusalam..better sis pi klinik untk scan..bila scan kita dpt tau kandungan kita samada baek-ii saja or kandungan luar rahim..apa pn semoga dipermudahkn segala urusan sis..jaga diri baek-ii ya

sy pernah juga, g klinik swasta.. cek urine rupanya urine tract infection