Ingin tahu

Assalamualaikum ibu2 N momy2 nak tanya ada tak mcm sya mengalami cyst? Anak pertama takda plk. . mengandung je anak kedua tiba2 plk kna mcm ni😔 mohon ibu2 N momy2 shre atau tips2? Bagi saya semangat utk anak kedua ni😔

Ingin tahu
4 Balas

doc ada bg ubat apa2 tak sis? mcm saya dulu consume duphaston n jg makan. lepastu lama2 cyst tu kecut bila baby semakin besar

8mo ago

takda sbb cyst tu kcil dn masih blh pantau sya mnm ubt folic asid je