Susu apa yang sesuai & terbaik

Assalamualaikum. Ibu2 minum susu apa ya untuk trimester ke2firstbaby Saya pregnant 5 bln & baru nak start minum susu. Sebelum ni xdpt nk minum susu. Boleh suggestkan susu apa yang sesuai & kebaikan dia? Terima kasih #firstmom #firstbaby

4 Balas

Boleh try Anmum / Similac, sedap dan berpatutam so pilih ikut kesesuaian. Beli pack kecil untuk dicuba, sebab ada mommies cirit atau tak sesuai minum susu ibu mengandung.

wsalam . kalu sy , sy mnum susu HL je . tu je yg boleh tekak sy telan time pregnant ni . sdp pon sdp.

1y ago

susu hl tu kene minum setiap hari ke , ada skip

saya minum fernleaf full cream tapi tak sure kalau ada GDM boleh minum ke tak

Boleh cuba susu momma