SAKIT TULANG CELAH KANGKANG

Assalamualaikum ibu² dan bakal ibu, sejak masuk 37w ni saya setiap msa sakit tulang celah kangkang, kadang nk alih badan dri mengiring kiri ke kanan sangat² seksa dan mengah, dari baring nk duduk dan bangun dan berjalan semua kena take time, ada ka tips utk kurangkn sakit??#firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #1stDisember

1 Balas

waalaikummussalam, ni sebab you betul2 dah nak bersalin ni. so baby dah engage dekat bawah sebabtu sakit. macam saya bila kena macamni, saya memang take time sebab ni consider normal bila dah hujung2

2y ago

Ohhh gitu tQ amanda😍💕