Baby demam

Assalamualaikum ibu2. Boleh taw x sape ada pengalaman baby pusat cmniy? Baby sy 53hari. Skrg ngh demam suhu 38. Kasian baby ngh mengeram. Kita ibu niy turun berair mata tengok anak xsihat. ##firstmom ##seriusnanya #pleasehelp

Baby demam
1 Balas

wsalam, hernia tuh sis, ada bagitau misi tak time check up sbln?, tgok jenis hernia mcm mana. n demam ni pula, kerap lap dia dgn kain basah sampai suhu dia turun , lepas tuh kalau pakai baju lubang tuh pun okay or tak pakai takpa, bagi haba kluar.

1y ago

eh baby sebulan dpt ubat ke awak? setahu saya baby below 6bulan xde ubat