28minggu check up

Assalamualaikum ibu semua .. kandungan kali nie rasa x cukup kuat dari segi mental ..dgn mcm mcm ujian .. tadi nurse bagitau .. anak nanti lahir akan kena tahan kat wad dalam masa 5hari begitu sebab kena pantau saya ada GBS . Lepastu jumpa doktor tadi . Tekanan darah tinggi saya naik .bila scan pulak Uri tutup jalan dan beby pulak kecik 🥹🥹🥹9hb follow up Dr pakar d hospital.. xtau mau ckp apa dah skg nie 🥹🥹🥹🥹🥹 #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

Sebagai org Islam tiap kali solat doa mintak dari Allah dipermudahkan segala urusan. Kalau awak stress baby pon akan stress. Setiap org pengalaman mengandung tu berbeza. Setiap ibu mesti kuatkan semangat demi anak. Sy doakan sis kuat & terima dgn hati terbuka ujian dari Allah 😊

bersabar ye puan. dugaan setiap org tak sama...bykkan istigfaf dan doa2 baby ok

doa banyak2, jangan stress waktu mengandung, ganggu mental baby.

Doa baik2 sis… semoga dipermudahkan InshaAllah baik2 je