Alhamdulillah selamat bersalin baby girl pukul 11 pagi tadi

Assalamualaikum ibu, saya baru je bersalin(normal) pukul 11 pagi tadi, ibu ii ada alami tak telinga berdesing bila berdiri? Sebb tadi masa dh tolak ke wad saya pergi tandas untuk kencing saya perasan time berjalan tu saya macam terhuyung hayang sikit lepastu telinga berdesing dlm 2-3minit mcmtuh, normal ke ya? #bantujawab #ingintahu

1 Balas

Saya pun rasa macam tu sis. Suami yang kena papah pergi toilet. Sebab lepas bersalin saya terus ambil ubat tidur. Bila bangun still rasa unfit lagi. Kalau awak risau, minta doktor check.