Hati berdebar

Assalamualaikum ibu, cuma nak share. Esok saya buka buku pink di kk, sekarang kandungan 10w2d. Saya rasa berdebar hari ini sebab esok first scan saya. Sepanjang mengandung saya takpernah scan kt luar lagi, hanya tunggu tarikh yang kk bagi tuje. Harap semua nya baik2. Saya takde morning sickness cuma cepat lapar,kerap pening dan loya je..normal kan ibu?#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Saya baru bukak buku pink tadi dah 11weeks lebih, normal je kalau cepat lapar , pening and loya. Makesure awak makan sikit tapi yg kerap. Macam saya mmg muntah dri 6-10weeks, skrg baru mcm okay sikit. Goodluck tau esok! Jangan stress stress, rilex je jumpa doktor tu🥰

3mo ago

Alhmdulillah insyaallah terima kasih sis atas nasihat. First mom tu macam debar betul esok nak tengok janin. semoga kandungan kita baik2 je amin.

Normal je sis. In shaa Allah dipermudahkan urusan buka buku KK esok.

3mo ago

Insyaallah terima kasih sis