Hospital putrajaya

Hi, Assalamualaikum. Hospital putrajaya boleh ke kalau beranak situ tapi taknak ambik FPP? boleh ke? Ke mmg khas utk FPP sahaja? #ingintahu

1 Balas

Boleh ja. Sy pernah bersalin Hospital Putrajaya 2017 dan FPP 2019. Blh try call utk check latest info

1y ago

Masa 2019, 33 minggu sy register kebetulan klinik baru buka dan masih ada slot. Masa 2017, sy ada tanya hospital mintak seawal 8week kandungan if taksilap utk register