Kandungan rendah

Assalamualaikum.. hari ni saya repeat scan 8 weeks.. Alhamdulillah semua baik baik sahaja... Tapi doktor kata kandungan saya rendah.. Allahu... Sy risau, last year sy gugur kantung kosong.. kali ni kandungan berada agak rendah.. doctor suggest untuk makan ubat kuat rahim.. ada ke org mcm saya? Dan mcm mana pregnancy journey dalam kes ni? Adakah akan selamat dan survive? 😭😭😭 #risauakankandungan #bantusharing #seriusingintahu

Kandungan rendah
1 Balas

banyakkan bedrest, berehat. jgn terlalu aktif, jgn terlalu penat, jgn angkat barang berat.

3mo ago

tq mommy... kandungan akn naik semula tak?? 😔