Mengandung atau masalah hormon (pernah ada masalah keguguran bulan 8)

Assalamualaikum haii nak tanya.. Soalan sensitif sikit.. Hari tu dlm bulan 1.10.2022 pernah bersama dengan suami.. Tp lepas tu period 14.10. 2022sampai 20.10.2022..Lepas tu tak da bersama lagi sb pjj.. Masing2 Bjauhan.. N pastu 2.11.2022 ada period lagi tp sehari ja bgun tdo. . Tk banyak.. Bila pakai pad tak da keluar dha.. Lepas tu 3.11.2022 ad keluar sikit jgk..setitik cmtu je..n sampai skrg tak keluar lagi.. Tp segugut Kdg2 mmg ada.. Rasa nk period.. Tp tak jgak..kepala asyik pening.. Perut mual ja.. Tekak rasa loya ja.. Kenapa ye? Masalah hormon ka apa ya? #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

try dulu pregnancy test..kalau double inshaallah pregnnt.. sy pun pernh gugur bulan 4..buln 6 berisi balik.. tapi sy tggu sampai masuk 3 bulan baru p klinik😅.. tu pun nasib baik tak kena marah..