Firstmom Masalah bleeding sikit2

Assalamualaikum, hai semua..saya nk tnya kalau kita pregnant boleh bt x pemeriksaan pangkal rahim?saya sekarang 16week..kdg2 kluar drah sikit2..tiap kli klur darah saya akan g scan..bila g scan cek doktor semuanya ok alhamdulillah..takut da masalah polip kt pangkal rahim..bpe tahun yg lalu pernh jadi n dh buang..tpi doktor kata x effect baby kalu da..cuma saya nk kepastian jea boleh buat pemeriksaan ke x#firstmom

2 Balas

Waalaikumsalam...mcm saya awal2 mengandunng haritu sll bledding jgk tp bila scan semua ok...bila doktor o&g cek kat pangkal rahim ada folip so tu yg menyebabkan pendarahan sebab pangkal rahim xda tanda2 bukaan....masa 12 minggu doktor remove folip dan alhamdulillah sekarang saya da 16 minggu da xde pendarahan

2y ago

owh k..terima kasih sis..kalau mcm tu saya kena rujuk o&g juga..

kalau keluar darah better gi hospital sis. kalau scan klinik swasta memg dia ckp xde pape. if jdi lagi better pergi hospital terus.

2y ago

owh k..terima kasih..