Mengandung kantung kosong

Assalamualaikum & hai semua. Siapa ade pengalaman mcm sy, kalau period tak teratur pastu mengandung akan nampak kantung kosong je walaupun dah scan guna tvs ? Sy dah 6week++ Risau rasa sebab ini 1st time mengandung lepas ttc almost 4years. Terima kasih yg sudi jwb / share pengalaman 🤍#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom

1 Balas

6week awal lg kut try repeat scan 8 to 9week . bnykan bed rest ye, jgn lasak , kurgkan travel long dstance sbb ank first xtaw bdn cmne lg stengah org ok , n jge mkn. acid folid pntg mkn . inshaAllah smpai mse ad rzeki. just play safe jge diri taw.