Czer ngam2 jarak 18 bulan

Assalamualaikum hai mommy Sya 36w pregnat anak no2, baru jumpa doc pakar dia cakap boleh try untuk bersalin normal tapi dalam hati rasa risau jugak Ada yg pernah macam saya dan berjaya bersalin normal tak? Ada tips nak cepat bukaan tak mommy? #SeriusTanya #ingintahu

3 Balas

Nak tanya sis, confused sebab doctor pun ada ckp kt saya gap 18 bulan. Tp balik rumah baru terfikir: 1. 18 bulan dari date kita bersalinkan anak first baru boleh pregnant & later vbac 2. 18 bulan dari date kita bersalinkan anak first baru boleh bersalin vbac which pregnant earlier ada yg paham tak soalan saya? 😅

6d ago

Saya nk pregnant lg tp saya taktau nk rancang ikut no 1 or no 2

saya lah tuh sis 😂, saya jumpa dgn doc pakar dia ckp boleh bersalin normal, ni saya baru je lepas bersalin normal masa 37w 4d, so far alhamdulillah tkde apa ii masalah darah tumpah banyak ke rahim pecah ke… semua okay insyaAllah

7d ago

Alhamdulillah tahniah sis Saya pun dah 37w4d sekarang tapi takde tanda2 lagi Semoga saya pun dapat bersalin normal dan takde komplikasi apa2 , sihat ibu dan baby aamiin

semoga dipermudah urusan

7d ago

Aamiin terima kasih sis