Pregnancy test

Assalamualaikum hai mommy nak tanya ni positive kah? rasa ragu2 juga sebenarnya sebab last period 19/4 hari tu dan nak tanya cramp bawah perut tu normal eh? #ingintahu #firstmom #pleasehelp

Pregnancy test
1 Balas

Tahniah...double line,walaupon samar2 pregnant biasanya nie...last period nk sama sy..kandungan dlm 5week++..normal cramp.

1y ago

yakah alhamdulillah dah cek cb pun positive juga semoga dipermudahkan tahniah jugaa sis ? ouh ok2 risau juga cramp ni