Periodd tak datang sejak bulan 12/2023

Assalamualaikum hai momies .. ank sy lahir 2/2/2023 dan sy amik pil perancang desolon lepastu bulan 11/2023 sy stop consume .. start pada itu bulan 12 , bulan 1/2024 dan bulan 2 ni sy tak period langsung .. adakah itu normal? perlu jumpa doktor ke? sbb buat upt pun negative jee . macehh sudi jawab ... #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

hormon maybe, sy branak bln jan2023, period mai bln 11 2023. lpstu bln 12 xmai smpai skrg. kira bru skali period lps brnak. spenuhnye mnyusu bdn, tak ambil perancang. btw ni baby boy, previously baby girl 2 org regular je period. kdg cek upt jgk risau. munkin baby boy kuat mnyusu ggu hormon kut. just sharin hee