Mula makan

Assalamualaikum, Hai Ibu², nak tnya lah ibu² yg ada pngalaman, ibu² mula bagi anak makan betul² dah masuk 6 bulan baru bagi atau 5 bulan lebih dah bagi, emm anak sy ni dh mula terkulat-kulat bila tngok orng makan, tapi nurse awal² dah wrning xboleh bagi makan lagi, boleh minta pendapat ibu² tak, #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Tepat 6 bulan @ 180 hari usia baby baru boleh makan. Anak macam tu normal. Memang development phase dia.

1mo ago

Sama-sama 😊