Scan 36 weeks ada gdm

Assalamualaikum guys . Nak tanya haritu saya pergi cek kat Klinik berat anak saya 2.3 tapi waktu tu 32 weeks , and now Saya dah 36 weeks sebelum scan 36 weeks ni .. doktor dah cakap , kalau besar kita refer hospital sebab saya ada gdm !! .. besok checkup doctor .. rasa ii besok kena ke refer hospital ?#SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

Sy pon gdm ondiet dah scan tdi 36w 2.7kg. Doc kata berat ok. Harap2 awak xkena refer hospital.