Susu sesuai atau tak ?

Assalamualaikum dan hi selamat pagi nak tanya kalau minum susu lactogen memang berak najis hijau ke ? Mintak maaf saya #firstmom dan lepas saya nampak najis hijau tu saya tukar ke dupro, tapi selepas seminggu dia jadi kembung perut dalam 3hari berak najis ok cuma teran setiap kali nak berak, tu bermaksud susu tu tak sesuai ke ? Mintak maaf bertanya 🥰#ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Balas

warna najis normal: kuning/hijau/coklat warna najis x normal: hitam/putih/merah(darah) jgn kerap tukar susu unless dia sembelit atau allergic.

7mo ago

Terima kasih awak kongsi ilmu, baik tak tukar dah susu

Normal. Anak saya campur bf & lactogen, hijau juga