Baby turun berat badan

Assalamualaikum dan salam sejahtera ibu2 semua..saya nak tanya ada x ibu2 yg ada pengalaman anak turun berat badan? Anak saya nak masuk 3 bulan..masa umur 2 bulan berat anak 5.88kg..skrg agak ketara turun berat bdn klu tgk dari fizikal..so far baby sihat .on off flu..baby bf, kdg2 tolak menyusu klu dh nangis..tgu reda baru dia nk menyusu..tu pun mcm main2 je..normal x baby mcm ni?#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Sekarang berat baby berapa awak?

1y ago

bulan lepas 5.88..bulan ni xde cek sbb cuti umum..so nurse bg awal bulan 5..perasan dia turun berat bdn dari baju sbb ikutkan baju yg biasa bby pakai fit..ni jd loose