Week yang sesuai utk scan

Assalamualaikum ..boleh sy tau week berapa ya sesuai utk scan sbb sy pernah ectopic bln 12/2021.. sekarang sy dh 4week 5 day.. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom

4 Balas

sy prnah miscarriage thun lps . haritu scan 6w dah nampak kantung. thun ni pregnant scan 6w tknampak ape2 lg. better 8w. jrang org 4w-6w dh nampak heartbeat. nk konfem nampak better 8w.

sy pergi scan . ikot apps 5w . bila scan 4w6d . beza shri je . alhamdulillah nampak kantung . yang pasti pundi kencing kena full . tahan kencing . insyaallah nampak .

6 weeks pon ade y dah nmpk heartbeat, boleh je nk pergi skrg pon sbb weeks yang dri tarikh lmp x sme dgn dgn weeks baby time scan nanti

8w and above