Berapa Kos bersalin normal dan czer?

Assalamualaikum. Berapa ya kos bersalin normal dan czer di hospital kerajaan? Boleh share untuk persiapan ibu2 yang bakal melahirkan dalam masa terdekat ni.

2 Balas

sya ank slung czer..kos nya 120 je ank no 2 normal x smpai 50 rnggit pn sya mula ingtkn kosnya tnggi, stndby laa 400.. rpnya murah je..

3mo ago

Ohh murah ja. Saya dah standby rm300 kira cukup sangat lah. Hehe. Doakan urusan saya bersalin dipermudahkan. Seminggu ja lagi due.

Kalau ada gl free je bersalin dkt hospital kerajaan

3mo ago

Terima kasih sis sebab respon 😊