Bleeding 5 week

Assalamualaikum akak2 sekalian, saya nk tanya normal ke bleeding during awal pregnancy? Saya dah 5 week, masa nk mandi ada #bleeding tpi lepas tu tk ada dah, tapi tk ada sakit apa apa. Normal ke? #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

3 Balas

saya 5 week juga. bleeding 2 hari lepas. terus gi klinik sakit puan. dr scan & threatened miscarriage. dapat ubat kuatkan rahim. pakai pad utk track darah yang keluar. harini pun masih bleeding lagi. better terus gi hosp/klinik. semoga baik2 sahaja

saya dah bleeding 3 hari dah .. tapi dktor scan semua okeyyy perlu ke saya ke hospital ambil ubat kuatkan rahim

bleeding pergi hospital ..