Berkerjaya

Assalamualaikum .. ada tak yg mummy2 yg berkerjaya . ? mcm mna korang handle morning sickness korg tu. . dan ada tak korg kena g outstation sana sini msa mengandung ni? #firstmom #ingintahu

5 Balas

Ws. Im working mom. Been through for almost 3 months now dgn alahan. Morning evening night sickness. Try minum air saffron. I pun baru start minum few days. Better sikit even not really fully can resolve the problem.