Muntah Buih Putih Dan Kuning

Hi Assalamualaikum, ada tak sesiapa yang morning sickness muntah buih putih kadang2 kuning , adakah normal ? #firstmom #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

Sy pn tgh alami morning sickness mmg buih putih aje yg keluar... Itu angin dlm bdn sis sbb kdg2 kita tak mkn lg, xde mknn yg nk dmuntahkan hence body kita pn tgh nk adapt dgn baby dlm perut. Take care sis💕

2y ago

Take care too sis terima kasih atas perkongsian 🤍

Normal awak. Sy pn kena jugak. Dulu sy suka sgt makan bihun. Tgh preggy sy makan bihun terus muntah buih n kuning tue. Alahan agknye.

2y ago

Ohh yeke terima kasih 😊

Yes normal awak Saye kalaumuntah mmg habis semua isi dlm perut smpai hijau pahit aduhaii

2y ago

Lapar tu pun iya . Tapi tekak tk terima huhu Smpai kul 5pagi mesti terjga sbb terlalu lapar pdhal dh mkn sblm tidur

normal la tu.. dlu masa ank ke 2.. muntah sampai da hijau.. da pahit tu .