Apa perlu buat selepas balik dari hospital ?

Assalamualaikum, ada tak mommy yg berpengalaman yg sudi share .. apa rutin harian berpantang ? Bangun pagi, mandi, lepas tu ? betungku ? sapu apa pd badan ? pakai bengkung ? Terim kasih pd yg sudi share .. #saya1stmom

1 Balas

Waalaikumsalam. Ini pengalaman saya ya. Saya berpantang di rumah orang tua saya. So rutin harian saya boleh dikatakan macam biasa je. Bangun, mandi, breakfast macam biasa. Tiada apa2 yang specific pun. Bezanya saya tak buat kerja rumah langsung. Makan minum semua berhidang. Baby, my parents yang uruskan. Waktu susu je baru saya yang handle.