Uri kebawah

Assalamualaikum ada sesiapa ibu yang berpegalaman urinya bawah, saya dh masuk 32 week, riso kalo uri msih dibawah.. Doktar ada bagitahu jika masih dibawah perlu operation ada khtar lain?, riso sebab masih ada anak yg kecik lagi kadang masih menyusu.. #TolongDoakanUntkSaya

1 Balas

sy uri d bawah masa first pregnancy.. pp type 4.. mase 34w da kne admit bedrest kt hospital sampai 37w czer.. sis boleh cuba petua sujud lama n senam kaki letak kt dinding, sis boleh google.. klu pp type 1-2 insyaAllah boleh naik lg tu.. skrg ni second pregnancy pon sy pp type1-2.. skrg da 33w.. dr bg masa lg sbb bile follow up uri tu smkin naik tp xspenuh nya lg... jgn lupa bnyakkan berdoa..semoga dipermudahkn urusan kita☺️

12mo ago

haah sis.. ad thap.. nnti sis try tgok dlm buku pink ad x doc tulis.. biasa nya mmg ad doc tulis dlm tu..