Pregnant second baby

Assalamualaikum ada sesapa alami mcm saya X, sepatutnya ikut pada tarikh last period saya 6week...tapi bile scan kecik je kantung ny...mungkin dlm brp weeks je kandungan sy,dan kena dtg klnik slps 2mnggu lg...Ada X mummy² pernah kena mcm saya #seriusnanya #ingintahu

Pregnant second baby
2 Balas

ye awal lagi. sbb tarikh period x sma dgn tarikh bsama. kdang ada yg kurang 2 minggu. tunggu 8/9 minggu try check blk ya

masa terbaik untuk scan 8w - 9w ke atas 🤗 saya tggu 8w baru scan sebab boleh tgk jantung janin sekali

2y ago

ouhhh paham²