Which one is better??

assalamuaikum semuaa, nak tanya mummy dekat sini semua prefer check up private or govm ? if private boleh share tak kos utk check up normally berapa & klinik mana yang okay area kl ? and also kalau check up dekat KK bayaran macam mana & senang tak ? #firstimebeingmother

34 Balas

kk lagi details. prefer kk! semua dia tulis takde missed 1 pun.

kk lebih detail.masa jimat kt swasta

KK takde dikenakan apa2 bayaran

1y ago

kk tempat saya free .dri daftar smpai la smbung msa pantang nanti free je sgala ubt apa dia bagi ..

terpulang pd sis