Carrie junior

Assalammualaikum..nak tanya semua..kalau bli sabun carrie junior untk baby bru lahir blh ke?#firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Balas

boleh jer sis hospital kerajaan pun guna sabun Carrie junior. mmg x tunjuk botol Carrie junior tp boleh bau wangi sabun tu mmg sabun Carrie junior nurse pun ckp

2y ago

wahhh..syg dh bli carrie junior..tu risau..blh ke tak guna utk baby..sbb tgk org..guna sabun lain2..hihi. tq tau bagi tahu

Waalaikumsalam. Boleh try beli yang kecil dulu. Tengok kesesuaian kadang baby baru lahir allergic dengan sabun mandi. So kena try and error

2y ago

ohh..okey2..tq kak yee