berpantang sendiri

assalammualaikum semua. sy nak tanya pengalaman berpantang sendiri. sbb tak nak menyusahkan mak sy. mak bkn sihat mana. sy akan berpantang pada bln 12 ni. anak kedua. sy terfikir untuk guna khidmat cl. tapi masih dilema..berbaloi ke.atau uruskan sendiri sahaja. tp mengenangkan anak sulung umur 4tahun..masih aktif. kuat hati sy utk nak guna cl.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

wsalam, kalau awak rasa awak tak larat, better amik CL ,tambah baru lagi, kalau rasa mahal, amik yg bapa hari ,at least boleh recover badan awak dulu. kalau kata husband awak cuti , takpa la. kalau tak, better la. takut awak rasa tekanan pula, dgn nak pantang lagi, nak jaga anak sulung lagi.